A cada pais, hi ha esdeveniments i dates que, d’una manera o altra, marquen la seva història.

Sens dubte, pel nostre, un d’aquests moments ha estat l’1 d’Octubre de 2017. Ni Catalunya ni cap de nosaltres tornarem a ser els mateixos i les mateixes després del que va passar i vam viure aquell dia.

Tots vam ser una mica herois, una mica revolucionaris, entusiastes, protectors i increiblement lluitadors; Valents, companys, inquiets, soldats i pacificadors. Però, sobretot, vam ser un poble solidari, esperançat i convençut d’estar contribuint en la construcció del pais que tots i totes volem.

Aquell dia, encara que no tots i totes vam rebre cops, tots i totes ens vam sentir ferits i colpejats. Quan veiem com feien mal, ens cremavem de dolor. Tots vam sentir les porres i el maltracte dins l’ànima. Per això, tots i totes som víctimes i, a la vegada, vencedors de l’1 d’Octubre. Cada ferida o cop rebut aquell dia, els vam rebre tots. Cada citació, investigació o denúncia és de tots i totes. Cada lluita i defensa és per tots i totes.

I per la mateixa raó, hem de seguir i actuar conjuntament com ho vam fer l’1 d’Octubre, perquè d’això, de la nostra unitat, del nostre activisme i de la nostra reivindicació, depèn el nostre futur i el de Catalunya.

Qualsevol iniciativa o acció que fomenti aquesta unitat per fer país, per defensar la república i per ajudar i acompanyar a tothom qui ha estat ferit, maltractat, perseguit, empresonat o repressariat pel fet d’assolir l’objectiu que ens és comú, mereix tot el suport, respecte i difusió.

Arrel de la constant i lamentable vulneració dels Drets al nostre territori per part de l’Estat Espanyol i també per la voluntat dels nostres associats i associades de que Catalunya esdevingui un Estat Independent vam constituir-nos com a associació de juristes.

El nostre objectiu és col.laborar, actuar, assessorar i comprometre’ns, en l’àmbit de la nostra professió i coneixements, per assolir els nostres objectius i oferir la nostra assistència a les persones i entitats que ho necessitin o vulguin i que persegueixin els nostres mateixos objectius.
Dins de les nostres activitats, hem decidit crear aquesta web, en la qual tenim la intenció d’informar-vos i de fer publicacions relacionades amb la nostra finalitat i accions.

Esteu convidats a col·laborar-hi en la forma que us sembli adient, si ho voleu.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un missatge de correu electrònic a la següent adreça:
info@juristesperlarepublica.cat

Us hi esperem!